underbar dag!

som sagt fick hem skolfotona idag, rätt nöjd faktiskt!:) , Idag har jag inte gjort nå speciellt, men imorgon blir de att åka lite skridskor, undra hur det ska gå? får hoppas på det bästa iaf!:)

mot kvällen ska jag vara med två jäntor som jag inte har umgåts med på ett bra tag, ska bli kul, får se vad vi hittar på.jag är i mitten raden från höger 3e,!:)

trendiga jackor!dessa två jackor har jag ung , vilket är höstens hetaste mode just nu!

Sminka trendiga kattögonFör att skapa perfekta kattögon som du kan se i modereportaget "Mode till 1000" i senaste numret av Damernas Värld, behöver du öva flera gånger. 
Har du aldrig gjort det förut kommer det garanterat att se konstigt ut de första fem gångerna, men ju mer du tränar desto bättre blir du. 


1. Grunda med foundation, concealer och puder,  hela paketet. En så pass tung ögonmakeup kräver att huden är en felfri och matt yta för att det inte ska se kladdigt ut. 

2. Grunda ögonlocket med en ögonskuggsbas, som Double Wear Stay-in-place Eyeshadow Base, Estée Lauder, 195 kr. Precis som namnet lovar får den ögonskuggan att sitta på plats hela dagen utan att den lägger sig som ett streck i globlinjen. 

3. Rama in hela ögat med en mörkgrå/svart ögonskugga, som Studio Secrets ögonskugga i färg nummer 590, L'Oréal Paris, 125 kr. Se till måla hela ögonlocket och globlinjen. Dra ut globlinjen snett uppåt mot ögonbrynets slut, men inte hela vägen. Sminket och ögonbrynet ska inte sitta ihop. Måla även under ögat, så att ögonskuggan får formen av en utdragen ellips. 

4. Använd ögonpenna efter ögonskuggan och rama in ögonen innanför fransraden, samt utanför på den övre fransraden. Sudda något så att pennan och skuggan smälter ihop. 

5. Avsluta med en svart mascara, som Max Volume Magic Twist, Nivea, 159 kr.Rött är rätt i höst


klocka


höstens hetaste kängor


idag

f

fick sluta halv 12 så de va rätt skönt, lite segare var att man skulle gå upp 07:00 men låg och drog mig till kvart över ist, så de va skönt. Idag har jag inte gjort så mycket, fixade ett nytt program där man kan göra en massa roliga saker på bilder, med ljus och sånt, så de va ok!
som ni ser på denna bild, tyckte den blev helt ok!
har en till sak jag kan meddela er "läsare" om är att jag vill åka utomlands så snart som möjligt, ska börja jobba i valbo snart och tjäna lite ppengar sen så drar jag till värmen!
de va allt för mig. Ni får ha de så bra, för de ska jag ha, CIAO!riktigt kul

mycket fint, var ute i skogen för ngn helg sen. gick upp halv åtta idag, rätt så segt menmen, men kom på att de är jäkligt kul att blogga, det blir som en egen så

skolan!som sagt har varit väldigt dålig upptatering sen förra året, , är trött så vill bara gå hem och sova, men de får de bli ikväll ist, får höras sen hej!

RSS 2.0